Bedrijfsontruiming

Gaat u verhuizen en heeft u een bedrijfsontruiming nodig of is uw bedrijf gegroeid, krijgt uw bedrijf een nieuwe inrichting en hebt u een groter pand nodig? Wat de situatie ook is… Groene Hart Woningontruiming staat voor u klaar! We begrijpen dat er sprake is van tijdsdruk bij een bedrijfsontruiming en zijn daarom zeer flexibel. Wij werken snel en efficiënt en zullen er alles aan doen om de bedrijfsontruiming zo snel en goed mogelijk te laten verlopen.

Bij een bedrijfsontruiming zorgen wij ervoor dat het oude bedrijfspand helemaal klaar is voor een nieuwe verhuurder of een potentiële koper, door het pand te ontruimen en waar nodig op te knappen. De werkzaamheden die wij in het pand verrichten hangen af van uw wensen en van de eisen voor de oplevering van het pand.

     bedrijfsontruiming-leeg-pand

Hoe werken wij? 

Wij maken altijd eerst een afspraak om uw pand te komen bezichtigen, zodat wij precies weten om wat voor soort pand het gaat en welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Wij bespreken uw wensen en eisen en geven direct een indicatie van de kosten. In overleg met u reserveren wij een datum voor de bedrijfsontruiming.

Heeft u interesse in het laten ontruimen van uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op

Een vrijblijvende offerte opvragen?    07:00 - 12:0012:00 - 17:0017:00 - 21:00