Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing van groot naar klein… Er komt wellicht een moment dat u de beslissing neemt om kleiner te gaan wonen en te verhuizen naar een appartement, een aanleunwoning, een seniorenflat of een zorgkamer/zorgflat. Dat is een beslissing die behoorlijk ingrijpend kan zijn, omdat u het huis waar u jarenlang hebt gewoond gaat verlaten. Wij begrijpen heel goed dat het emotioneel kan zijn om te verhuizen en daarom zorgen wij ervoor dat de verhuizing altijd op uw tempo en volgens uw wensen verloopt.

Wij kunnen de verhuizing bijvoorbeeld verspreiden over meerdere dagen en houden er rekening mee dat u uw spullen vooraf het liefst zelf nog even door uw handen laat gaan. Wat uw wensen ook zijn… wij regelen een verhuizing op maat en wij nemen uw zorg uit handen.

Groene Hart Woningontruiming helpt u graag bij een seniorenverhuizing door uw spullen eventueel in te pakken, uw meubels uit elkaar te halen, uw nieuwe woonruimte in te richten én uw oude woonruimte leeg te halen of te ontruimen.

seniorenverhuizing               seniorenverhuizing op hoogte

Hoe werken wij?

Wij maken altijd eerst een afspraak om uw woning te komen bezichtigen en zo een goed beeld te krijgen van uw wensen. Na de afspraak ontvangt u een offerte en wanneer u hiermee akkoord gaat, plannen wij zo snel mogelijk de verhuisdatum in, zodat u weet waar u aan toe bent.

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

inboedel-verwijderen-voor-seniorenverhuizing     inboedel-verwijderen-na-seniorenverhuizing woningontruiming-de-bilt-voor-seniorenverhuizing     woningontruiming-de-bilt-na-seniorenverhuizing

Een vrijblijvende offerte opvragen?07:00 - 12:0012:00 - 17:0017:00 - 21:00