Over Groene Hart Woningontruiming

Groene Hart Woningontruiming is accuraat, netjes, verzorgd en discreet. Wij zijn u graag van dienst bij het ontruimen van een woning, een zorgkamer of een bedrijfspand of bij het verhuizen van groot naar klein. Ook kunnen wij u helpen bij het ontmantelen van een hennepplantage of het schoonmaken van een pand. Groene Hart Woningontruiming werkt in heel Nederland voor onder andere particulieren, bedrijven, verzorgingshuizen, makelaars, notarissen, deurwaarders, uitvaartverzorgers en woningbouwverenigingen. Bel of mail ons voor meer informatie.

Bewust omgaan met materialen

Bij Groene Hart Woningontruiming staat duurzaamheid en milieubewustheid voorop! Groene Hart Woningontruiming is in principe géén opkoper van goederen, maar in sommige gevallen kan het voorkomen dat er, in de woning die ontruimd moet worden, nog meubels of andere goederen in de woning staan. Wij gaan altijd op een maatschappelijk verantwoorde manier met deze spullen om en zullen altijd kijken of we de spullen een tweede leven kunnen geven, door deze naar kringloopwinkels of goede doelen te brengen.

Groene Hart Woningontruiming steunt de volgende goede doelen:

Goede-doelen-overzicht

Om dit te realiseren werken wij onder andere samen met de volgende partners:

De gemeente IJsselstein heeft ons genomineerd voor de GroenLicht Trofee! Hieronder vindt u een filmpje over ons bedrijf en deze nominatie.