Woningontruiming

Een woningontruiming kan een behoorlijk grote klus zijn. Groene Hart Woningontruiming neemt deze zorg graag van u uit handen. Iedere woningontruiming heeft een ander verhaal en een andere oorzaak, zoals bijvoorbeeld overlijden of een verhuizing, en daarom krijgt iedere ontruiming bij ons een persoonlijke aanpak.

woningontruiming-amsterdam-voor-ontruiming     woningontruiming-amsterdam-na-ontruiming

Hoe werken wij?

De mogelijkheden voor de woningontruiming bespreken wij altijd eerst telefonisch. Wij maken dan een afspraak met u om de woning te komen bezichtigen. Tijdens deze afspraak bespreken wij welke werkzaamheden er verricht moeten worden en hoe de woning opgeleverd moet worden. Dit kan afhangen van het soort woning. Als het gaat om een woning die de verkoop in moet, dan kan het voor de waarde van de woning beter zijn om bijvoorbeeld de vloerbedekking te laten liggen en de lampen te laten hangen. Bij een huurwoning is het juist vaak de bedoeling dat we woning volledig kaal wordt opgeleverd. In een situatie als deze kan de verhuurder de volgende punten eisen:

  • Vloerbedekking verwijderen;
  • Behang van de muren;
  • Tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg);
  • Gaten in de muren vullen;
  • Tapijt van de trappen verwijderen;
  • Verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken.

Tijdens de afspraak worden al deze punten geïnventariseerd en krijgt u direct een indicatie van de kosten. Als u hiermee akkoord gaat, reserveren wij in overleg met u een datum en bespreken wij duidelijk welke spullen u meeneemt en voor welke spullen wij een tweede thuis gaan zoeken.

Zodra al deze punten concreet zijn, sturen wij u per e-mail een passende offerte.

Bij akkoord van de offerte plannen we een definitieve datum om de woning te ontruimen. Mochten wij tijdens de ontruiming nog iets van waarde tegenkomen dat u vergeten bent (bijvoorbeeld paspoorten of persoonlijke foto’s), dan gaan wij daar met uiterste zorg mee om en retourneren wij dit aan u.

Advies nodig? Plan nu een geheel vrijblijvend adviesgesprek

Persoonlijke aanpak

Groene Hart Woningontruiming begrijpt dat iedere woningontruiming een persoonlijke aanpak nodig heeft. Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen?

uitruimen-kelder-utrecht-voor-woningontruiming     uitruimen-kelder-utrecht-na-woningontruiming

 Hergebruiken

In combinatie met een ontruiming kunnen wij in sommige gevallen een deel van de inboedel, zoals meubels of andere goederen, van u overnemen, om er vervolgens voor te zorgen dat deze hergebruikt kunnen worden. In zo’n geval zoeken wij voor goederen een tweede bestemming, zoals goede doelen of kringloopwinkels. Mocht het zo zijn dat u waardevolle, antieke meubelen of schilderijen in uw bezit hebt, dan kunt u overwegen om deze spullen naar de veiling te brengen. Als u hier hulp bij wenst, kunnen wij u hierbij ondersteunen.

Wilt u meer weten over hergebruiken?

(Bezem)schoon opleveren na ontruiming

Als de woning na de ontruiming verkocht of verhuurd moet worden, kunnen wij ervoor zorgen dat de woning netjes en bezemschoon opgeleverd wordt. Ook kunnen wij zaken als het opnemen van de meterstanden op ons nemen. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over de opleveringseisen van de verhuurder en kunt u de oplevering van de woning met een gerust hart aan ons overlaten.

Bij een koopwoning kunnen wij met de makelaar bespreken wat de beste opleverstaat voor de woning is. Als dit betekent dat er een muur geschilderd moet worden, kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Plan dan gerust een vrijblijvend gesprek in

woningontruiming-voor-ontruiming     woningontruiming-na-ontruiming

Een vrijblijvende offerte opvragen?    07:00 - 12:0012:00 - 17:0017:00 - 21:00