Hergebruiken

Soms is het bij een woningontruiming, een verhuizing of een bedrijfsontruiming niet mogelijk om de volledige inboedel mee te nemen naar een nieuw pand. Wij realiseren ons dat het veel gedoe kan opleveren om tijdens een ontruiming ook te moeten nadenken over een goede bestemming voor de spullen die u niet meeneemt naar de nieuwe plek. Groene Hart Woningontruiming neemt deze zorg graag voor u uit handen en denkt met u mee over een tweede leven voor uw spullen.

Inboedel hergebruiken

Wij focussen ons bij Groene Hart Woningontruiming op het ontruimen van woningen, alle goederen die daarbij overblijven zullen wij met zorg behandelen en zo veel mogelijk doneren aan goede doelen of kringloopwinkels. In combinatie met een ontruiming kunnen wij in enkele gevallen een deel van de inboedel, zoals meubels, witgoed of andere goederen, van u overnemen, om er vervolgens voor te zorgen dat deze hergebruikt kunnen worden, ondanks dat wij geen opkoper van goederen zijn. Mocht het zo zijn dat u waardevolle, antieke meubelen of schilderijen in uw bezit hebt, dan kunt u overwegen om deze spullen naar de veiling te brengen. Als u hier hulp bij wenst kunnen wij u daarbij ook ondersteunen.

hergebruiken-kleding-leger-des-heils-reshare

Inboedel taxatie

Een van onze medewerkers zal met een deskundige blik naar uw inboedel kijken en de waarde van uw inboedel taxeren. Afhankelijk van de waarde van de getaxeerde inboedel, kan dit in sommige gevallen in mindering worden gebracht op de kosten van de woningontruiming.

Maatschappelijk verantwoord

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kijken wij altijd naar de mogelijkheid tot hergebruik. Als uw spullen een tweede leven krijgen en er bewust wordt omgegaan met de materialen, is dit stukken beter voor het milieu. Wij zijn zelfs in 2015 genomineerd voor meest duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijf!

 groenlicht-trofee-gemeente-IJsselstein-hergebruiken-mvodonatie-voedselbank-nieuwegein-ijsselstein-hergebruiken

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op

Een vrijblijvende offerte opvragen?07:00 - 12:0012:00 - 17:0017:00 - 21:00