Wij werken onder andere samen met de volgende partners:

RSV Schoonmaakdiensten

Dit schoonmaakbedrijf is een van onze partners en een klantgerichte kosten efficiënte dienstverlener. Zij bieden hun klanten dagelijkse, periodedieke of eenmalige schoonmaakdiensten op maat aan. In de afgelopen jaren heeft RSV Schoonmaakdiensten elke schoonmaakklus al eens voorbij zien komen en kijken nergens gek van op. Alles is mogelijk. Zij kunnen een woning ontsmetten, maar ook een woning bezemschoon opleveren.

Via Makelaardij

Via Makelaardij is een vakkundig en vertrouwd  makelaarskantoor met enthousiaste  innovatieve  medewerkers die voor het maximale resultaat gaan! Wij bieden u een totaalpakket van services op het gebied van wonen  en hypotheken. Uw belangen staan altijd voorop en wij regelen uw zaken naar volle tevredenheid!

Joost Verheul, Vincent Kuiper en Yeleen Verheul-Hettinga, respectievelijk NVM makelaar, kandidaat makelaar en assistent-makelaar zijn allen al een ruim aantal jaren werkzaam in de makelaardij en vormen samen met office manager Barbera Vijver en onze externe hypotheekadviseur het team van Via Makelaardij. Ons hechte team staat garant voor een optimale service en een klantvriendelijke benadering. Wij staan graag voor u klaar!

Monuta Landsman

Monuta Landsman is gevestigd in het Monuta uitvaartcentrum aan de Baden Powellweg in IJsselstein. Velen zullen zich nog de tijd herinneren waarin begrafenisonderneming Van Mil het uitvaartcentrum beheerde. In die tijd bekend als uitvaartcentrum Isselheem. Rond 2000 werd de onderneming door Monuta overgenomen.

Robert Landsman (uitvaartverzorger sinds 1994) zet sinds 2012, als franchisenemer bij Monuta onder de naam Monuta Landsman, de dienstverlening voort. Landsman: “Vanuit mijn woonplaats IJsselstein verzorg ik uitvaarten in de regio rond IJsselstein. Ik omschrijf mijn werk graag als ‘vormgever van een herinnering’. Een uitvaart is voor mij de weerspiegeling van iemands leven. In samenspraak met de nabestaanden krijgt het afscheid vorm. Met het aanbrengen van persoonlijke accenten in de uitvaart wordt het laatste afscheid een waardevolle herinnering voor hen. Voor mij persoonlijk geldt dat ik als liefhebber van klassieke Volvo’s, heb vastgelegd dat bij mijn uitvaart de rouwstoet uit auto’s van dit merk moet bestaan, en dan uiteraard wel de klassieke modellen.”

PCB Uitvaartzorg

PCB Uitvaartzorg werd opgericht in 1933 als vereniging met als doel het verzorgen van uitvaarten die passen bij de wensen van de overledene en nabestaanden vanuit een Protestant Christelijke geloofsbeleving. De waarden uit deze achtergrond zijn voor ons nog steeds actueel in de uitvoering van onze werkzaamheden. Uiteraard staan wij iedereen bij die met een overlijden van een naaste te maken krijgt, ongeacht zijn of haar geloofsovertuiging of levensbeschouwing. Wij zijn een kleinschalige organisatie die als coöperatie haar taken zonder winstoogmerk uitvoert. Het lokaal betrokken zijn is voor ons van groot belang. Al onze uitvaartverzorgers zijn gediplomeerd en volgen jaarlijks diverse cursussen, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Door het lidmaatschap van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartverzorgers en het mogen voeren van het Keurmerk Uitvaartzorg kunt u er van verzekerd zijn dat de afspraken die wij met u maken altijd worden nagekomen. We voldoen dus aan alle eisen van deze tijd. Op één punt zijn we echter een beetje ouderwets gebleven: bij de oprichting stond de persoonlijke benadering in de dienstverlening centraal. En dat is nog steeds zo. Onverminderd.

MvB Ontzorgen

Er komt veel op u af na het overlijden van uw dierbare. Niet alleen emotioneel maar ook praktisch. De eerste dagen na deze emotionele gebeurtenis staan vooral in het teken van het persoonlijk afscheid. Daarna wacht u een complete administratie: een schoenendoos vol papieren, een lade met paperassen of een lange rij ordners. Zij verzorgen de volledige afhandeling van de administratie. Dan hoeft u daar, in deze moeilijke periode niet meer over na te denken. Het kost veel tijd en energie om met de juiste instanties in contact te komen, zij weten door ervaring welke wegen ze daarvoor moeten bewandelen.

Blokhuis Notariskantoor

Notariskantoor Blokhuis is een laagdrempelig notariskantoor. Wij adviseren en begeleiden particulieren en ondernemers op alle rechtsgebieden, zoals familierecht, zaken omtrent onroerend goed en ondernemingsrecht. U kunt hierbij denken aan het opstellen van een samenlevingscontract of het opstellen van een testament, maar ook regelen wij hypotheken en koopovereenkomsten en stellen wij overdrachtseisen voor woningen op.

Ons kantoor is gevestigd in IJsselstein. Hier werken wij met vijf juristen en zeven ervaren notariële medewerkers.

Pauw Bedrijven

Wie kan werken, hoort niet afhankelijk te zijn van een uitkering. Maar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen vaak moeilijk werk krijgen. PAUW zorgt ervoor dat deze groep weer kan deelnemen aan het arbeidsproces.

PAUW is een bijzonder bedrijf, dat werkt met speerpunten die de overheid bepaalt. Het Sociaal Akkoord vormt hiervoor de leidraad. In het Sociaal Akkoord is onder andere opgenomen dat werkgevers zich ten doel hebben gesteld om 100.000 extra banen te creëren voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. PAUW kan hieraan een bijdrage leveren en u adviseren.
Omdat PAUW een maatschappelijke organisatie is die de gemeenten ondersteunt bij het vinden van werk voor mensen die dat nodig hebben, werken zij niet met een winstoogmerk. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn vaak speciale regelingen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan loonkostensubsidie en begeleiding op de werkvloer.

Een vrijblijvende offerte opvragen?    07:00 - 12:0012:00 - 17:0017:00 - 21:00